bir karakter: Bob The Builder...

Çocuğunuzun Bob The Builder Karakterini sevmesine izin verin!

Emre Alp’ in, gerek TV gerekse diğer karakterleri izlemesi konusunda oldukça hassasım..Ince eleyip sık dokuduğum bir gerçek ve belirtmeliyim, bu konu beni çok yormuyor..

Bob The Builder ile tanışmam bir arkadaşımız vasıtasıyla oldu. Itiraf etmeliyim ki çokta memnunuz..Karakterler, ekip ruhu içinde çalışıyorlar. Yardımcı, yaratıcılıkta katarak bir projeyi el birliğiyle sonuca ulaştırırken karşılaştıkları sorunları beraber çözümlemeyi aşılıyorlar..

Biz, en çok SCOOP & MUCK hayranıyız. Elbette tüm karakterler, jr için önem arz ediyor.

Hemen hemen her konuda çekingen yaklaşan Lofty, jr için çok önemli. Çünkü, Emre Alp’ de hemen hemen pek çok konuda tedbirlidir. Örneğin arkadaşları hoplayıp zıplarken, O düşüp düşmeyeceğini düşünür-sorar-yardım ister.

Ayrıca, sürekli aynı kelime grupları düzenli olarak serpiştiriliyor film arasına; “Can we do this?” – “Yes, we can”-“Spud’ s on job!”–“OK, Farmer Pickles”. İngilizceyi anlama-sevme hatta pek çok zaman ara ara kullanma hususunda onu daha da motive ediyor..

Renkli magazinleri de var ancak yabancı yayın satan mağazalardan temin edebiliyorsunuz.. Büyük mağazalarda da oyuncaklarını görebilirsiniz, olabildiğince sevimliler..

Kısaca, Bob & Ekibine müsaade edin ki kendilerini size tanıtsınlar…Tanıtsınlar ki sizde gönül rahatlığı ile evinize davet edebilesiniz.

Resmi sayfa: http://www.bobthebuilder.com